RING OSS - 08-124 202 52

Laddstolpar Stockholm

RING OSS - 08-124 202 52

Laddstolpar

Laddstolpar i Stockholm.

I dag finns det ett stort utbud av laddstolpar i Stockholm att välja mellan och förutsättningarna för smidig laddning av elbilar är mycket bra. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar just dig och dina behov, oavsett om det gäller laddstolpar för privat bostad, flerfamiljshus, företag eller kommersiella och/eller allmänna platser.

Laddstolpar i Stockholm

Vi ligger i framkant när det kommer till laddstolpar i Stockholm. Vill du installera laddstolpar i Stockholm hjälper vi dig med allt, från projektering och installation till driftsättning, service och support. Vi levererar helhetslösningar till privatpersoner, fastighetsägare, företag och förvaltare av såväl kommersiella som allmänna utrymmen. Vi har mycket goda kundrelationer och fina referenser som intygar att vi är snabba, flexibla och levererarladdstolpar i Stockholm med högsta kvalitet. 

Som privatperson kan du som köper och installerar laddstolpar i Stockholm få skattereduktion för arbete och material upp till 50 000 kronor, skatteavdrag för grön teknik, enligt samma princip som med RUT och ROT.

Smarta laddstolpar i Stockholm

Med rätt laddstolpar och lastbalansering slipper du effekttopparna och sänker dina elkostnader, samtidigt som du får en effektivare laddning. Och precis som det i dag finns smarta telefoner finns det smarta laddstolpar i Stockholm, vilket gör det möjligt för dig att ha koll på dina laddstolpar via en app i mobilen – vart du än befinner dig.

Appen kan också ge dig mycket information, till exempel hur lång tid det är kvar till full laddning, och du kan med hjälp av mobilen aktivera snabbladdning, pausa och stoppa laddningen eller stänga av dina laddstolpar i Stockholm.

5 smarta tjänster som vi erbjuder:

1. Möjlighet att sköta laddningen och dina laddstolpar i Stockholm via en app.

2. Statistik för debitering via portal eller genom att skapa kösystem i laddinfrastrukturen.

3. Olika typer av betaltjänster, och möjlighet till swish-betalning på besöksparkeringar.

4. RFID – bricka/laddkort.

5. Laddstolpar med dubbla uttag.

De flesta laddstolpar i Stockholm har i dag bara ett uttag, men efterfrågan på dubbla uttag växer i samma takt som antalet eldrivna fordon växer.

Välja laddstolpar i Stockholm

Utbudet av laddstolpar ökar, och ska du installera laddstolpar i Stockholm är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. Vad har du och ditt eldrivna fordon för behov och förutsätttningar? Utgå från det och välj sedan laddstolpar i Stockholm med kvalitet som håller länge – annars kommer du att få byta ut dina laddstolpar i Stockholm med jämna mellanrum. 

7 saker att tänka på när du väljer laddstolpar i Stockholm:

1. Hur effektiv är laddstolpen?

2. Hur snabbt laddar laddstolpen?

3. Finns snabbladdning?

4. Flexibilitet?

5. Design?

6. Funktioner?

7. Finns möjlighet att koppla ihop med molntjänster?

Har du funderingar kring vilken typ av laddstolpar i Stockholm som är bäst för dig, kontakta oss så kan vi hjälpa dig!