RING OSS - 08-124 202 52

Laddstolpar Stockholm

RING OSS - 08-124 202 52

Elbilsladdare

Elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm.

Vill du ladda din elbil på ett effektivt och säkert sätt och samtidigt bidra till en lägre klimatpåverkan? Då ska du installera elbilsladdareKontakta oss så hjälper vi dig!

Elbilsladdare i Stockholm

Eftersom elbilar är allt mer populära blir även laddstolpar i Stockholm vanligare. Det mest bekväma som elbilsägare är att ha en egen elbilsladdare hemma vid garaget och/eller uppfarten.

Elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm ska installeras av auktoriserade elinstallatörer. Vi har mer än 30 års erfarenhet av installatonsbranschen och har alla behörigheter som krävs för att installera elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm. Vi erbjuder helhetslösningar till såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar som företag, fastighetsförvaltare och kommersiella aktörer som behöver elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm.

När du anlitar oss hjälper vi er med allt, från första rådgivning och projektering till installation och driftsättning. Vi tillhandahåller även service, support och underhåll till de kunder som önskar det.

Investera smart i elbilsladdare

Har du funderingar kring vilken typ av laddstolpar i Stockholm som passar just dig? Rådgör med oss före du installerar din elbilsladdare eller dina laddstolpar i Stockholm.

 Dagens elbilsladdare är verkligen klimatsmarta och det finns en mängd olika funktioner som gör elbilsladdare och laddstolpar mycket användarvänliga.

Du kan till exempel:

  • Styra laddningen via en app.
  • Koppla upp din elbilsladdare till molntjänster.
  • Hämta statistik för debitering via portal.
  • Skapa kösystem i laddinfrastrukturen.
  • Välja olika betaltjänster, som Swish, om du till exempel ansvarar för en besöksparkering.

Installation av elbilsladdare räknas som investering i grön el. Från den 1 januari 2021 kan du som privatperson få skattereduktion för arbete och material upp till 50 000 kronor, enligt samma princip som med RUT och ROT, när du köper och installerar våra elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om elbilsladdare och laddstolpar i Stockholm!